Форум за хранителни добавки

Научете повече за хранителните добавки
Дата и час: Вто Дек 12, 2023 12:43 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 13, 2021 2:08 pm 

Здравейте, наближава зимата и искам да се възползвам от това и да покача мускулната си маса. Вмомента съм 1.76/ 65кг и изглеждам много слаб на външен вид. Бихте ли ми дали препоръки за покачване на маса, защото досега винаги ми е било трудно и кантара показва почти винаги +-2кг максимум. Поставил съм си за цел да премина границата от 70кг тази година.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 15, 2021 9:39 am 

Привет, като сертифициран фитнес инструктор бих ти помогнала със моите познания. Хубаво е че си си поставил ясни цели. Това е първата и най-важна стъпка към постигането им. Аз лично бих ти препоръчала да започнеш да ядеш повече и най-вече месо независимо какво е то, много качествени въглехидрати като ориз и картофи, а не храни богати на захариди просто. Също така можеш да вземеш http://proteini-bg.com/. Аз лично пазарувам от там и съм сигурна, че добавките, които предалгат са качествени и на световни брандове. Редовно имат промоции за които можеш да следиш и цените им са много добри. За повече инфо и безплатна първа консултиация за тренирвоки бих ти препоръчала да се свържеш с мен на лично.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 20, 2021 3:16 pm 

Колежката те е насочила много правилно. Сайтът за добавки, който ти е пропоръчала е най-добрия вмомента в България. Цените на които продават са ниски, а качеството топ. Аз лично си пазарувам от там и съм много доволен.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа