Форум за хранителни добавки
http://forum.proteini-bg.com/

Покачване на маса
http://forum.proteini-bg.com/viewtopic.php?f=19&t=361
Страница 1 от 1

Автор:  dimiterpetrov85 [ Пон Сеп 13, 2021 2:08 pm ]
Заглавие:  Покачване на маса

Здравейте, наближава зимата и искам да се възползвам от това и да покача мускулната си маса. Вмомента съм 1.76/ 65кг и изглеждам много слаб на външен вид. Бихте ли ми дали препоръки за покачване на маса, защото досега винаги ми е било трудно и кантара показва почти винаги +-2кг максимум. Поставил съм си за цел да премина границата от 70кг тази година.

Автор:  diyanakoleva73 [ Сря Сеп 15, 2021 9:39 am ]
Заглавие:  Re: Покачване на маса

Привет, като сертифициран фитнес инструктор бих ти помогнала със моите познания. Хубаво е че си си поставил ясни цели. Това е първата и най-важна стъпка към постигането им. Аз лично бих ти препоръчала да започнеш да ядеш повече и най-вече месо независимо какво е то, много качествени въглехидрати като ориз и картофи, а не храни богати на захариди просто. Също така можеш да вземеш хранителни добавки от fitnesdobavki.net. Аз лично пазарувам от там и съм сигурна, че добавките, които предалгат са качествени и на световни брандове. Редовно имат промоции за които можеш да следиш и цените им са много добри. За повече инфо и безплатна първа консултиация за тренирвоки бих ти препоръчала да се свържеш с мен на лично.

Автор:  peterivanov14 [ Пон Сеп 20, 2021 3:16 pm ]
Заглавие:  Re: Покачване на маса

Колежката те е насочила много правилно. Сайтът за добавки, който ти е пропоръчала е най-добрия вмомента в България. Цените на които продават са ниски, а качеството топ. Аз лично си пазарувам от там и съм много доволен.

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа