Форум за хранителни добавки
http://forum.proteini-bg.com/

най-мощната двойна комбинация срещу мазнини
http://forum.proteini-bg.com/viewtopic.php?f=20&t=46
Страница 1 от 1

Автор:  BODYFAN [ Пет Сеп 14, 2012 10:54 am ]
Заглавие:  най-мощната двойна комбинация срещу мазнини

XCESS Black Box съдържа най-мощната двойна комбинация срещу мазнини. Тя е нова подобрена версия на XCESS , проучена и преформулирана мг по мг по новите открития в областта на горенето на мазнини. XCESS Black Box използва последните изследвания, най-добрите съставки и най-напредналите технологии за да създаде най-мощен и ефективен продукт за горене на мазнини на пазара. Синергичната двойна комбинация действа срещу мазнините. Тя е съставена от XCESS Fat Burner и XCESS Тонизиращ крем , които действат от вътре и отвън на вашия организъм, ускорявайки максимално топенето на мастните хранилища по бърз и безопасен начин.
С XCESS Black Box могат да се изгорят до 7 кг през първата седмица и да се изгарят още мазнини, седмица след седмица по поразителен начин.
С XCESS Black Box ще се повиши желанието и вашата амбиция и вие ще получите тялото, което желаете. Неговата изключителна способност да изгаря мазнините е изненадваща и неговите ефекти са забележими от първия ден.
XCESS Fat Burner действа от вътрешната страна на организма, пробужда термогенни процеси на организма, спомагайки тялото да превърне мазнините в енергия и ще ускори метаболизма, така че тялото да изгаря мазнините дори и в покой. XCESS Fat Burner действа във всяка една от основните етапи на свалянето на мазнини : елиминира излишните течности, намалява апетита, действа като антиоксидант и изгаря мазнините веднъж и завинаги.
XCESS Black Box е разработен най-накрая да прекрачи прага на генетичните ограничения!
1-во действие - течности
XCESS Black Box има мощен ефект на източване, елиминира излишното задържане на течности още от първия ден. За една седмица ще намалите обиколка и тегло и ще го видите на дрехите си.
2-ро действие - Апетитът
Повишеният апетит е един от най-големите врагове на отслабването. При спазването на диета е трудно да се устои на изкушенията. XCESS Black Box потиска апетита, за да ви помогне да се противопоставите и следователно да не се приемат толкова много калории.
3-то действие - горене на мазнини
Третият и най-важен етап от XCESS Black box представлява горене на мазнините от тялото. Съвременна формула на XCESS Black box действа на клетъчно ниво и на мастните депа на вашето тяло, премахва излишната мазнина и го използва като източник на енергия за вашата тренировка.
4-то действие - антиоксидант
XCESS Black Box е обогатен с Acai и Resveratrol, два мощни антиоксиданта, използвани от холивудски звезди, които са подложени на стотици проучвания по цял свят, показващи ефективността на тези две мощни добавки. Тези проучвания показват ползата от тях - борбата срещу стареене, предотвратяване на бръчките и поддържането на младо и здраво тяло. Освен това, Acai и Resveratrol увеличават значително енергийните нива.
В XCESS Black Box е добавен тонизиращ крем за намаляване на мазнините, който топи мазнините от външната към вътрешната страна. Тонизиращият крем на XCESS избягва стрии, тонизира кожата и най-важното, топи мазнини в трудните области, като ръцете, корема, задните части и бедрата, така че действието на XCESS Black стигне до трудните за достигане адипоцити, унищожавайки мазнините, натрупани през годините.

ПРЕДИМСТВА:
Безкомпромисно елиминиране на мазнините.
Мощен дренажен ефект, който елиминира излишното задържане на течности.
Разширена формула, подтиска апетита.
Драстично увеличава нивата на енергия.
Обогатен с Acai и Reseveratrol.
Предотвратява появата на стрии.
Ободряващо и антиоксидантно действие.
XCESS Fat Burner 120 capsules XCESS Toning Cream 200ml.
Официален вносител за България:
“ФАВОРИТ СПОРТ БГ” EООД.гр.Пловдив


Прикачени файлове:
5926blck-descricao-img (1).jpg
5926blck-descricao-img (1).jpg [ 68.6 KiB | Прегледано 3220 пъти ]

Автор:  danaildd [ Пон Яну 20, 2014 12:31 pm ]
Заглавие:  ABC Acai berry е спасението за отслабване

Доказано ефикасен продукт е ABC Acai berry. Нищо друго освен лидата не е толвако ефикасно но рза разлика от лидата абц е безвреден :)

Автор:  AsenPetrovv60 [ Съб Апр 11, 2015 6:30 pm ]
Заглавие:  Re: най-мощната двойна комбинация срещу мазнини

Много го рекламират това, ама никой не казва за ефект :D

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа