Форум за хранителни добавки
http://forum.proteini-bg.com/

FITNESUREDI-BG.COM
http://forum.proteini-bg.com/viewtopic.php?f=31&t=211
Страница 1 от 1

Автор:  BODYFAN [ Нед Юни 18, 2017 1:07 am ]
Заглавие:  FITNESUREDI-BG.COM

FITNESUREDI-BG.COM ви представя ново производство от два продукта, които променят досегашните представи за качество и поставят нов стандарт на българските и международни пазари за професионални фитнес уреди
Професионалната пейка №BF-1 е изключително здрава благодарение на конструираната си по универсален дизайн технология, предвиждаща възможността да влиза в употреба и да създава удобство по време на упражнения на потребители с различно телосложение: 1300мм дължина/500мм ширина/410мм височина на пейката. Продуктът е изработен от материали, които гарантират дълготраен живот и редуцирано до минимум ниво на износване: висококачествена изкуствена кожа, която е устойчива на силни натоварвания и не позволява разкъсване при активна употреба; дунапрен с увеличена плътност, изключващ възможност от разпадане и разграждане; изработка по технология на праховото боядисване. С професионалната пейка клиентите ни получават също колела и хват за бързо и удобно преместване, както и гумени подложки за увеличена стабилност по време на тренировка, които предотвратяват опасността от движение на уреда, която е на лице при останалите марки фитнес уреди от този тип с по-нисък клас.
Професионалният стелаж за тежести №BF-2 е снабден с изключително здрава стоманена конструкция с товаримост от 350кг. Уредът притежава олимпийски ръкави за подреждането на тежести и гумени подложки с оглед предпазване от подхлъзване. Предлагаме ви удобство в размерите от дължина 1080мм/ширина760мм/височина 1181мм. Екипът ни от „ФАВОРИТ СПОРТ БГ“ ЕООД мисли за своите клиенти и ви дава доживотна гаранция на стоманата на достъпни цени! Можете да направите поръчка от каталога на нашия сайт или директно на:
http://fitnesuredi-bg.com/equpments.php?brand=724

Прикачени файлове:
1.jpg
1.jpg [ 74.03 KiB | Прегледано 2042 пъти ]

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа