Форум за хранителни добавки

Научете повече за хранителните добавки
Дата и час: Вто Дек 03, 2024 3:56 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 09, 2012 7:40 pm 
Аватар

През годините се появиха доста магазини за хранителни добавки. Ерата, когато имаше само няколко марки продукти и само няколко основни магазина вече приключи. Как да се ориентираме в новата ситуация? Как да изберем продукти и марки в това изобилие и море от неограничени възможности? Ще ви кажа своето мнение. За мен най-важното при избора на магазин е иновацията. Не съм от хората, които отиват в първия магазин, на който попадна. При наличието на толкова нови марки нутриенти в България е лудост да се избират старите безумно скъпи марки от близкото минало. Именно магазините, които откриват нови марки, които залагат на иновацията и науката в продуктите, са истинските бойци днес.

Магазин Body Fan ме впечатли изключително с невероятните нови марки, които представя. Това не е всичко. Личното отношение и 100% точните професионални консултации са незаменими и помагат за взимането на правилното решение за продукт или програма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 13, 2020 4:23 pm 

Абсолютно съм съгласен, но вече водещите марки ги предлагат навсякъде. За мен е важно личното отношение и адекватната консултация, защото според конкретните нужди и особености на изградения режим са подходящи различни хранителни добавки. Аз купувам от https://shop.4fitness.bg/ , защото познавам пичовете още от преди време като пуснаха блога и знам, че са истински професионалисти и съветите им са наистина полезни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 28, 2020 4:03 pm 

Евтиното е скъпо - универсален отговор за всички пазари :)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа