Форум за хранителни добавки
http://forum.proteini-bg.com/

Моята истина за магазините за хранителни добавки
http://forum.proteini-bg.com/viewtopic.php?f=32&t=28
Страница 1 от 1

Автор:  rocky [ Нед Сеп 09, 2012 7:40 pm ]
Заглавие:  Моята истина за магазините за хранителни добавки

През годините се появиха доста магазини за хранителни добавки. Ерата, когато имаше само няколко марки продукти и само няколко основни магазина вече приключи. Как да се ориентираме в новата ситуация? Как да изберем продукти и марки в това изобилие и море от неограничени възможности? Ще ви кажа своето мнение. За мен най-важното при избора на магазин е иновацията. Не съм от хората, които отиват в първия магазин, на който попадна. При наличието на толкова нови марки нутриенти в България е лудост да се избират старите безумно скъпи марки от близкото минало. Именно магазините, които откриват нови марки, които залагат на иновацията и науката в продуктите, са истинските бойци днес.

Магазин Body Fan ме впечатли изключително с невероятните нови марки, които представя. Това не е всичко. Личното отношение и 100% точните професионални консултации са незаменими и помагат за взимането на правилното решение за продукт или програма.

Автор:  atanasko [ Чет Фев 13, 2020 4:23 pm ]
Заглавие:  Re: Моята истина за магазините за хранителни добавки

Абсолютно съм съгласен, но вече водещите марки ги предлагат навсякъде. За мен е важно личното отношение и адекватната консултация, защото според конкретните нужди и особености на изградения режим са подходящи различни хранителни добавки. Аз купувам от https://shop.4fitness.bg/ , защото познавам пичовете още от преди време като пуснаха блога и знам, че са истински професионалисти и съветите им са наистина полезни.

Автор:  dobribozhilov [ Чет Май 28, 2020 4:03 pm ]
Заглавие:  Re: Моята истина за магазините за хранителни добавки

Евтиното е скъпо - универсален отговор за всички пазари :)

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа