Форум за хранителни добавки
http://forum.proteini-bg.com/

Неща, които ще подобрят здравето ви
http://forum.proteini-bg.com/viewtopic.php?f=36&t=336
Страница 1 от 1

Автор:  koob [ Вто Юли 27, 2021 10:05 am ]
Заглавие:  Неща, които ще подобрят здравето ви

Неща, които ще подобрят здравето ви
Все по-често хората не обръщаме достатъчно внимание на здравето си. Липсата на тонус и енергия са сякаш нещо естествено и, макар и да ги отчитаме като факт, рядко правим нещо по-въпроса.
Всъщност, наред с кариерата и семейството, където, обикновено, влагаме най-много усилия, здравето е другият изключително важен аспект, на който следва да обърнем щателно внимание. Занемаряването на физическото здраве и пребрегването на редица телесни индикации, че нещо не е наред, е изключително вредна нагласа към нас самите. В дългосрочен план, наглед дребни проблеми от настоящето, биха се превърнали в здравословни такива. Ето защо ви предлагаме няколко действия, които да си изградите като навик – те гарантирано ще ви помогнат да се почувствате по-добре по-бързо.
На тялото са му необходими оптимално между 6 и 8 часа, за да се чувства пълноценно и отпочинало. Ако редовно си недоспивате, то тогава хроничната умора е неизбежна. Енергията ще ви напусне и ще сте все по-неспособни да вършите задълженията си с лекота.

Ако пък спите прекалено много, то тогава е добре да обърнете специално внимание на тази нужда от твърде много сън. Често това индикира за проблеми с щитовидната жлеза. Наличието на депресивни състояния също се характеризират с дълги часове под завивките. Ако спите много, метаболизмът ви също се забавя. Залагайте на достатъчния и пълноценен сън.

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа