Като страстен любител на добрата фигура съм изпробвала почти всички програми. Като започнете от аеробика, каланетика , пилатес, йога, тае бо, бокс, и т.н. Бях доволна, но някакси не съвсем, нещо ми липсваше в тренировките или ми доскучаваше бързо. Съвсем случайно, на една вечерна тренировка по фитнес се заслушах в силната музика, когато погледнах видях, че тренират, по-скоро танцуват, доста момичета на фона на динамична музика, изглеждаше доста приятно, беше Зумба. Приятелят ми каза, че по -скоро изглежда смешно...но мъже, нали ги знаете?!

И аз реших да опитам, тренировката се оказа много приятна, силно динамична, определено кардио с поредица от упражнения за стягане.Много ми хареса разнообразието от музикални фрагменти спрямо, които са построени упражненията.Останах доста приятно уморена и заредена.Получи се една чудесна комбинация от отслабване и стягане.Много съм доволна, но не знам дали няма да се пренатоваря и да получа обратен ефект.Обикновено правя по три тренировки седмично фитнес, понякога, обаче когато съм по- уморена/разбирай домързява ме/

и по-малко.Искам да попитам как бих могла да съчетавам тренировките по Зумба с фитнеса?Трябва ли да приемам някакви хранителни добавки?