Форум за хранителни добавки

Научете повече за хранителните добавки
Дата и час: Пон Юни 14, 2021 6:05 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа




Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1 мнение ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2021 10:37 am 
Offline

Регистриран на: Пон Апр 19, 2021 10:40 am
Мнения: 36
Приготвяне на свинска пържола на тиган
Ако сте почитатели на свинското и на бързото приготвяне на месото, то, вероятно, често посягате към тигана, когато искате да сервирате свински пържоли за вечеря. Съществуват няколко трика, които ще извлекат максимума от вкусове, съдържащи се в месото. Заменете олиото или зехтина с парченце масло. То изключително добре ще овкуси месото. Докато готвите пържолата, прибавете цяла смачкана скилидка чесън към маслото, за да обогати аромата и вкусовете. И за финал, най-подходящата подправка, която бихте могли да прибавите, е розмаринът. Ако разполагате с пресен, отделете малките листенца от клонката и ги включете към маслото и чесъна. Сух розмарин също ще ви свърши работа. И така, само за няколко минути, разполагате със стек, достоен за сервиране в ресторант.


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1 мнение ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Иди на:  
cron

Хранителни добавки