Приготвяне на свинска пържола на тиган Ако сте почитатели на свинското и на бързото приготвяне на месото, то, вероятно, често посягате към тигана, когато искате да сервирате свински пържоли за вечеря. Съществуват няколко трика, които ще извлекат максимума от вкусове, съдържащи се в месото. Заменете олиото или зехтина с парченце масло. То изключително добре ще овкуси месото. Докато готвите пържолата, прибавете цяла смачкана скилидка чесън към маслото, за да обогати аромата и вкусовете. И за финал, най-подходящата подправка, която бихте могли да прибавите, е розмаринът. Ако разполагате с пресен, отделете малките листенца от клонката и ги включете към маслото и чесъна. Сух розмарин също ще ви свърши работа. И така, само за няколко минути, разполагате със стек, достоен за сервиране в ресторант.
|