Форум за хранителни добавки

Научете повече за хранителните добавки
Дата и час: Сря Окт 09, 2024 10:12 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Авг 15, 2021 6:57 pm 

Здравейте, нещо не ми върви фитнеса. Пролетта се бях нагърмял със стероиди и хапове и всичко беше ток. Сега просто се чуствам супер подтиснат и все едно в някаква депресия. Бихте ли ми споделили как се справяте с това след, че с всеки изминал ден се чуствам по-зле. Някои хора ме посъветваха да направя още един цикъл и всичко ще си дойде на мястото, но според мен май ще се забатача повече. Как мислите вие?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 17, 2021 2:14 pm 

Здравей колега! Според мен си сгрешил да посегнеш към стероиди и анаболи. Нищо хубаво не излиза накрая и само си вредиш на здравето. Лично за мен това си е като наркотик, който когато го спреш и започваш да изпадаш в подобни състояния. Изобщо не ги слушай хората, а се обърни към професионалист. Бих те посъветвал да се обърнеш към, психолог консултат, който ще ти побогне с депресията. Самия факт, че си посегнал към подобни неща говори, че имаш проблем вътре в теб.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 18, 2021 2:04 pm 

Прави си, че поради липса на самочуствие започнах да взимам стероиди. Когато станах по-здрав и голям се чуствах уникално. Опрделено самочуствието ми се вдигна и това се забелязваше и в хората. Явно трябва наистина да потърся помощ и оправя нещата по правилния начин. Благодаря за предложението, ще хвърля поглед и предприема действие за подобряване на нещата.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа