Форум за хранителни добавки

Научете повече за хранителните добавки
Дата и час: Съб Яну 18, 2025 9:17 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Тежка раздяла
МнениеПубликувано на: Чет Юли 22, 2021 3:12 pm 

Преди месец разбрах, че приятелката ми с която сме заедно от тинейджърските ни години ми изневерява. Съвсем случайно се прибрах по-рано от командировка и ги хванах на калъп баш в разгара на екшъна и се вцепених. Успях да запазя самоубладание и да не направя някоя глупост, но на следващия ден я изпратих с целия й багаж. Не знам какво я е подтикнало към подобно нещо. Парите никога не са били проблем, жестове, подаръци, екскурзии. Винаги съм я обгрижвал и не съм я лишавам от нищо което си пожелае. Единсветно често ( 3-4 пъти в месеца) ми се налага да пътувам извън страната по работа, но може ли това да е причината. Последния месец е един ад, който бавно ме изяжда и дори вече алкохола не е утеха. Всеки ден си мисля как е възможно точно тя да ми причини подобно нещо. Вие как сте се справяли след подобна раздяла. Аз лично не виждам изход от този ад и всички тези спомени натрупани през годините.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Тежка раздяла
МнениеПубликувано на: Чет Юли 22, 2021 8:43 pm 

Ех, в доста тежък период си...аз наскоро имах кофти моменти и си отидох на психолог, много ми помогна. Мога да ти дам координатите, според мен ще ти бъде от полза. Сайта е https://testosterol-250.eu/ можеш да намериш повече информация и телефони там. Но моят е съвет е да не се бавиш, а да действаш.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Тежка раздяла
МнениеПубликувано на: Нед Юли 25, 2021 7:42 pm 

Мерси много, май наистина ще имам нужда от професионална помощ. Вече съм в такава безисходица. Благодаря много за предложението, задължително ще се свържа.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа