Форум за хранителни добавки

Научете повече за хранителните добавки
Дата и час: Нед Дек 08, 2024 1:25 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Детето
МнениеПубликувано на: Чет Окт 14, 2021 3:21 pm 

Детето на брат ми скоро има рожден ден и искам да му взема неща. Уви съм много слаб в тази област, защото аз лично нямам деца и е много далече това от мен. Не се виждам семеен скоро и не съм обръщал внимание. На една година(момче) става, ако това би бил добър ориентир. Отворен съм за всякакви предложения за подарък.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Детето
МнениеПубликувано на: Вто Окт 19, 2021 10:05 am 

Здравей! Като човек, който е бил в твоята ситуация мога да споделя моя опит. Налага ми се да купувам подаръци за децата на моите приятелки. Все пак няма как да не ги уважиш, а дрехата е универсален подарък. Аз лично купувам дрехите от този http://proteini-bg.com/, защото предлагат много разнообразни и качествени дрехи. Първоначално си правих труда да разглеждам и да се чудя, докато не открих, че предлагат карти тип ваучер, който можеш да подариш и в последсвие човекът сам да реши от какво най-много има нужда неговото дете. Така се избягва и неловката ситуация да не си уцелил точния размер. От тогава насам въпросът с подаръците е толкова лесен и приятен.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Детето
МнениеПубликувано на: Чет Окт 21, 2021 5:56 pm 

Много ми помогна Дияна! Ще направя както ме посъветва и ще взема валчер от http://proteini-bg.com/, защото наистина брат ми най-добре ще знае от какво има нужда, а все пак предлагат хубави неща в този сайт.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа