Форум за хранителни добавки
https://forum.proteini-bg.com/

Как да почистите бели маратонки
https://forum.proteini-bg.com/viewtopic.php?f=58&t=373
Страница 1 от 1

Автор:  koob [ Пет Окт 29, 2021 2:20 pm ]
Заглавие:  Как да почистите бели маратонки

Метод 1 – почистване със сапун и сода
Обикновеният сапун за пране и сода бикарбонат са най-доброто почистващо средство за всякакви дрехи, обувки, съдове и за цялото ежедневие като цяло, познато на нашите баби! Затова е грехота да се пренебрегне този достъпен и екологичен метод за почистване. Благодарение на полепналите мазнини, отработени газове и други замърсители, които неизбежно се утаяват върху обувките и дрехите се отстраняват без затруднения благодарение на обикновения сапун и на содата, а обувките се избелват и придобиват свеж външен вид.

За да използвате този метод, трябва да използвате сапунената пяна с домакинска гъба с помощта на гореща вода, да я смесите със сода директно върху гъбата и внимателно да почистите маратонките отвън и отвътре, а също така да премахнете връзките и да ги изплакнете отделно. Благодарение на антибактериалните свойства на сапуна за пране, обувките са перфектно дезодорирани и неприятната миризма на пот изчезва. След почистване изплакнете обувките с хладка вода и оставете да изсъхнат изправени.

Метод 2 – паста за зъби
Малко хора биха предположили, че можете да почистите обувките си с паста за зъби. Да, точно това е бялата паста за зъби, с която си мием зъбите! Достатъчно е да задържите маратонките в топла вода за 10-15 минути, а след това, като използвате стара ненужна четка за зъби или специална четка за почистване на обувки, нанесете малко паста и почистете старателно отстрани на обувките от упорити замърсявания. Накрая получаваме

Още в http://moite-fitnes-programi.blogspot.com/

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа